IDIOMA
Catalą / Castellano
 

Nova campanya dels trevalladors del Zoo

Campanya de recollida de signatures en contra de la passarel.la

Zooil.logic Zooilogico

Aquesta web ha estat creada pels treballadors del Zoo de Barcelona per fer un seguiment dels plans de l'ajuntament de Barcelona per a remodelar el Zoo de Barcelona l. Per a contactar amb nosaltres: info@salvemoselzoo.org.es

Els treballadors del zoo estem preocupats per la notícia que va donar l'alcalde Xavier Trias que el dolfinari no entraven en els plans de remodelació i que en tot cas passaria a mans privades.

Exigim una gestió pública i eficaç del zoo patrimoni de la ciutat de Barcelona.

 

El plą de l'Ajuntament |
ULTIMES NOTÍCIES JUNY 2012

 

ELS TREBALLADORS VOLEN UN ZOO PÚBLIC I SENSE PÈRDUA D'HECTÀREES

L 'AJUNTAMENT PRESENTA UNA INVERSIO DE 25 MILLONS D'EUROS EN 5 AÑOS, PER A REMODELAR ALGUNES INSTALACIONS DEL ZOO

EN EL PROGECTE QUEDA FORA LA REMODELACIÓ DEL DOFINARI, QUE PODRIA PASSAR A MANS PRIVADES.

 

ELS TREVALLADORS DEL ZOO ESTEM PREOCUPATS PEL NOU ORGANIGRAMA APROVAT PER BSM, EN EL QUE S' AMPLIA EL NUMERO DE DIRECTIUS QUE TREVALLEN EN EL ZOO A 11. ENS SEMBLA QUE EN EL CONTEXTE ACTUAL DE CRISIS, ÉS D'UNA GRAN IRRESPONSABILITAT INFLAR LA PLANTILLA DE DIRECTIUS DE FORMA INJUSTIFICADA.

 

26-05-09 L'Ajuntament de Barcelona incumpleix el calendari d'obres: ja fa dues setmanes que s'haurien d'haver començat les obres de la nova instal.lació dels dragons de Komodo. A dia d'avui encara no s'ha licitat l'obra.

30-1-09 En el plè de l'ajuntament es va fer pública la mesura de gobern sobre el desenvolupament del nou model zoològic per a la ciutat de Barcelona. En aquest es detalla el calendari d'execució de las inversions del Zoo.

11-02-09 Els treballadors del Zoo no están d'acord amb cap retall de superfície en el Zoo de la Ciutadella. A dia d'avui les associacions de Zoos aconsellan instalacions naturalitzades, que recrein els hábitats naturals, amb requerimients d'espai superiors, per a poder garantitzar el benestar dels animals.
QUE OPINEN ELS SINDICATS

Els sindicatos representats al Zoo UGT i CCOO recolzen la reforma del Zoo en la ciutadella i demanen inversions urgents.

La UGT de Catalunya considera que els terminis d’execució i construcció són inapropiats

El Comitè d'Empresa del Zoo de Barcelona, on la UGT de Catalunya n'és el sindicat majoritari, es mostra satisfet per les línies del futur zoològic de Barcelona plantejades per l'alcalde de la ciutat a finals d'any.

Tot i així, el Comitè vol que l'Ajuntament garanteixi la correcta gestió pública de l'ens i manifesta el seu desacord davant la retallada de 3 hectàrees que tindrà l'actual recinte de la Ciutadella segons els plans del consistori. La UGT de Catalunya creu que la decisió de restar terreny al zoològic per facilitar la connexió entre els diferents barris situats al voltant del parc no és la solució i que existeixen altres alternatives per a tal efecte.

Tanmateix, el Comitè creu que els terminis d'execució i construcció referents al recinte de la Ciutadella són del tot inapropiats. Des de la UGT de Catalunya considerem que hauria de ser prioritari accelerar aquests terminis, sobretot per l'antiguitat de les instal·lacions de l'únic parc zoològic de la ciutat.

El Nou Zoo progectat pel consistori de Barcelona de Xavier Trias inclou una passarel.la que partirà el Zoo
mapa del tall

Clica el mapa per ampliar

Els trevalladors del zooestem preocupats pel futur del delfinari, que no entra en els planes de lactual consistori, a lespera de trobar capital privat per a vendre´l.

 
QUE OPINEN ELS PARTITS POLÍTICS

Ens hem reunit amb els partits polítics representats en la Ciutat , us anirem informant .

Convergencia i Unió :Recolza el Zoo de la Ciutadella, i demana inversions amb urgencia. No entenen la necessitat de reduïr el Zoo de la Ciutadella, no entenen per que cal cedir la Zona "nort" del Zoo per a donar permeabilitat als barris colindants. Demanen prioritat a la reforma en la Ciutadella. Recolzen un Zoo de la Ciutadella de gestió pública.

En referencia al Zoo marí aposten per una gestió mixta, terrenys públics i gestió privada.

 

trias
Partit Popular de Catalunya: Recolza el Zoo de la Ciutadella, i demana inversions amb urgencia. Demanen prioritat a la reforma del Zoo de la Ciutadella.
Esquerra Republicana: Recolza la reforma presentada per l' Ajuntament. Demana que es prioritzi la reforma del Zoo de la Ciutadella. Volen saber el plà de col.lecció del futur Zoo y el Plà director per a poder opinar sobre les espècies que albergarà el nou Zoo.
portabella
Inici | Noticies | El Plą | Contacte |Plà d'execució | Les obres en imàtges | El Zoo avui | Versión castellana
Plataforma en defensa de la integritat del Zoo de Barcelona
© 2008. Tots els drets reservats